Reede, september 21, 2018
 

Kärdla sadama kohtuasi jätkub oktoobris

Eelmisel nädalal Kärdla sadama kohtuasjas toimuma pidanud istungid toimusid osaliselt. Teisipäeval, 11. septembril ja kolmapäeval, 12. septembril oli istung, 13. septembri istung jäi ära, teatas Pärnu maakohtu pressiesindaja Jaanika Lusti. Kohus kuulas üle tunnistajaid ja uuris prokuröri esitatud kirjalikke tõendeid. Osa prokuröri tunnistajaid ei saanud 13. septembril osaleda, seega jätkab kohus istungiga 2. oktoobril. Lisaks on istungid planeeritud 3. oktoobriks, 15., 21. ja 22. novembriks ning 10. ja 13. detsembriks.
Kärdla sadama kohtuasjas, milles süüdistatavateks neli isikut ja neli ettevõtet, eelistung toimus mullu juunis. Süüdistatavad on Tanel Malk, Urmas Varris, Aivar Tammeveski, Raigo Sahtel ja ettevõtted: SA Kärdla Sadam, OÜ Nautic, OÜ Seller Hulgi, OÜ Faasion.
Kärdla sadama endine juht Hillar Kukk mõisteti süüdi ulatuslikus soodustuskelmuses ja rahapesus mullu septembris. Kriminaalasi eraldati ülejäänud süüdistusest ja teiste süüdistatavate osas jätkub üldmenetluses.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411