Teisipäev, september 11, 2018
 

EMVlt seitse medalit

Toivo Saue
Hiiumaa Orienteerujate Klubi liikmed võitsid 25.–26. augustini Võrumaal Küti­orus toimunud Eesti meistri­võistlustel tavaradadel ja teateorienteerumises kokku seitse medalit.
Eesti üks nimekaim kaartide-radade tegija Madis Oras oli teinud väga raske läbitavusega maastikul rasked rajad ja seda meeldivam oli, et hiidlased näitasid kõrget taset. Tavarajal võitsid kuldmedalid Anu N65 ja Toivo Saue M70 klassis, kusjuures Anul oli 16 ja Toivol 18 konkurenti. Hõbemedali võitis Kustu Künnapas M18 klassis. Pronksmedalid võitlesid välja N14 klassis Maria Eller ja N16 klassis Siiri Talts, kusjuures N14 klassis oli 21 võistlejat. Esikuuikusse jõudsid veel: Allar Padari M50 klassi 4. koht, Taivo Timmusk M35 klassis viies koht, Herta Kesküla N14 klassis viies koht, Eliise Kesküla oli N16 klassis viies ja Helena Maripuu kuues. Teatevõistluses võitsid Helena Maripuu, Eliise Kesküla ja Siiri Talts N14–16 klassis hõbemedali. Tublid olid ka Herta Kesküla, Maria Eller ja Liisi Koppel, kes samas vanuseklassis saavutasid pronksmedali.
Hiiumaa spordikooli treeneri Anu Saue juhendamisel on noored saavutanud väga kõrge sportliku taseme.
EDA TÄRK
HOKi president

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411