Reede, september 14, 2018
 

Aasia turismi seminar Kassaris

Kolmapäeval leiab Kassari puhkekeskuses Hiiumaa toidu ja kunsti nädala raames aset Aasia turismi seminar. Seminaril käsitletakse Jaapani ja Hiina turistidele suunatud teenusepakettide eripärasid, aasia turisti ootusi ja meie võimalusi aasiapärast turismiteenust pakkuda.
Seminar algab kell 12 aasiapärase lõunasöögiga. Seejärel tutvustatakse osalejatele Jaapani turismipotentsiaali, kuidas Hiina partneritega suhelda, millised raskused võivad tekkida ja kuidas nendega toime tulla. Teemaks on ka, mida Hiina turist Eesti reisilt soovib ja kuidas saaks neid saartele meelitada. Peale ettekandeid jätkub diskussioon töörühmades.
Seminarile on oodatud Hiiumaa ja Saaremaa turismi­ettevõtjad, turismiarendajad, omavalitsuste töötajad ja kõik huvilised.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411