Teisipäev, august 7, 2018
 

Vähemärgatavad truubid ikka tähistamata

Jaanus Kõrv | Hiiu Leht
Kuu aega tagasi kirjutas Hiiu Leht Kärdla linna Väike-Liiva tänava truubist, millel puuduvad piirded ja mida tänaval liikuja ei pruugi üldse märgata. Üks jalgrattur ongi seal teelt kraavi sõitnud, õnneks küll pääses ta vigastusteta. Nüüd juhtis linnakodanik tähelepanu, et ka Tiigi tänaval Paul Kammi maja juures asuva truubi asukohta kohalik inimene küll teab, küllasõitnu aga mitte. Ka see truup on piireteta ja võib jääda märkamatuks.
Kärdla osavallavanem Lauri Preimann ütles, et Väike-Liiva truubi kohta ootab Kärdla osavald  hinnapakkumist truubitorude väljavahetamiseks, misjärel saab otsustada, kuidas edasi minna. “Eesmärgiks on truup korda ja liiklejatele ohutuks teha,” kinnitas Preimann.
Osavalla vanem tänas tähelepanu juhtimast Tiigi tänava lõpus asuvale truubile ja lubas, et valla haldustöötajad käivad kohapeal, et olukorda hinnata ja vajadusel leida lahendus.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411