Teisipäev, august 28, 2018
 

Saarte Mängude mälumängu võitis Saaremaa

Saarte Mängude kavva kuulub igal aastal ka mälumäng, mis samuti viidi läbi staadionil. Jõukatsumine saarlaste ja hiidlaste vahel oli pingeline ka mälumängus. Mängu küsimused koostas Tiit Kerves, 30 küsimusest pooled olid spordivaldkonnast, pooled varia ehk mitmekesised.
Võidu sai 41 punktiga 60st võimalikust teenitult Saaremaa. Hiiumaa tugev tiim koosseisus Hergo Tasuja, Anu Tammearu, Artur Valk, Kaljo Pihlamets ja Hannes Simuste kogus kolm punkti vähem. Kolmanda koha sai Kõinastu 29 punktiga. Kõinastu ja Hiiumaa noortetiimid kogusid punkte veidi vähem. “Tähtis on see, et osavõtjad jäid mängu korralduse ja küsimustega rahule, kuigi me ei osanud enne mängu tiimide taset ette arvata,” nentis Kerves.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411