Reede, august 10, 2018
 

Reidil tabati üks joobes juht

Üleeile kontrollisid politseinikud Hiiu maakonnas kahe hommikutunni vältel autojuhtide kainust.  530st kontrollitud sõidukijuhist oli roolikeeramise eel alkoholi tarvitanud üks, kes liiklusest kõrvaldati.
Politsei pressiesindaja Ilmar Kahro sõnul on tänavu
Hiiumaal liiklusest kõrvaldatud kokku 52 alkoholi tarvitanud sõidukijuhti, seda on 11 inimese võrra rohkem kui mullu. Hiiumaal on tänavu liikluses viga saanud üks inimene ja üks inimene on hukkunud.
“Joove on üks kolmest peamisest põhjusest, miks Eestis rasked liiklusõnnetused juhtuvad. Teised kaks põhjust on liigne sõidukiirus ja rooli taga kõrvaliste asjadega tegelemine. On äärmiselt oluline, et inimest, kes tahab joobnuna rooli taha istuda, takistataks. Kui teil on kahtlus, et mõni liikleja võib olla purjus, teatage sellest alati viivitamata numbril 112,” ütles Kahro Hiiu Lehele.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411