Teisipäev, august 7, 2018
 

Lasterikaste perede liit kogub koolitarbeid

Eesti lasterikaste perede liit (ELPL) kogub üheksandat aastat suurperede lastele koolitarbeid heategevusliku annetuskampaaniaga “Lapsed kooli”. Annetusi saab teha 41 Selveris üle Eesti, sealhulgas ka
Hiiumaa Selveris.
Tänavune “Lapsed kooli” kestab 9.–12. augustini. Annetusi saab teha nelja-päeval ja reedel kella 16–19ni ning laupäeval ja pühapäeval kella 11–15ni.
ELPL president Aage Õunapi sõnul saab algatust toetada mitmel moel. Näiteks poetades annetuskastidesse mõne ostetud kooliasja või tulles appi vabatahtlikuna annetusi koguma. “Nii peredel kui kampaania organiseerijatel on siiras rõõm mõlemast heateost,” kinnitas Õunap.
Annetusi on saab teha Selverites Tallinnast Võruni ja Narvast Saaremaani. Igas piirkonnas kogutud asjad jagatakse just selles maakonnas elavatele peredele. Annetatud esemed jagavad ELPLi liikmed laiali hiljemalt septembri esimestel nädalatel.
Läinud aastal koguti 595 vabatahtliku kaasabil
51 789 koolitarvet.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411