Reede, juuli 20, 2018
 

USA suursaadik käis lahkumisvisiidil

Harda Roosna | Hiiu Leht
Ametist lahkuv USA suursaadik James D Melville Jr koos abikaasa Joannaga veetis kaks päeva Hiiumaal ja suundus eile edasi Saaremaale, kus osaleb ooperipäevadel.
Suursaadikut ja tema abikaasat saatsid kahepäevasel visiidil Hiiumaa vallavanem Reili Rand ja saatkonna kauaaegne koostööpartner Vilma Tikerpuu.
Suursaadik oli külaline helilooja Erkki-Sven Tüüri ning ettevõtja ja kultuurimetseeni Enn Kunila kodus, kes korraldas suursaadikule väljasõidu merele. Suursaadik külastas Kõpu tuletorni, tutvus Mihkli talumuuseumis Õie Laksbergi pakutud hiiu rahvusköögiga ja käis Valdmate pereettevõttes Hiiu Vill. Veel näidati suursaadikule Hiiumaa kultuurielu: näitust Nelja Nurga galeriis esitlesid HiKu liikmed, Kärdla kultuurikeskuse tegevust tutvustas juhataja Margarita Korol ja kunstigalerii tegevusest rääkis kunstnik Ott Lambing. Suursaadik peatus Padu hotellis, pakkus sõpradele õhtusöögi Rannapaargus ning andis intervjuu Hiiu Lehele.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411