Teisipäev, juuli 10, 2018
 

Tulumaksu laekus üle keskmise

Kuue kuuga on Hiiumaa vallale üle kantud 4 miljonit eurot üksikisiku tulumaksu, kui aasta eest oli laekumine 3,6 miljonit eurot. Kasv võrreldes
2017. aastaga on 12,5 protsenti. Eesti keskmine üksikisiku tulumaksu laekumise kasv on 11,4 protsenti.
Võrdluseks, et Haapsalu linnale on kuue kuuga laekunud 4,7 miljonit eurot ja kasv eelmise aasta sama perioodiga kõrvutades
8,6 protsenti. Lääne-Nigula vald on poole aastaga kogunud  2,5 miljonit eurot tulumaksu ning kasv 2017. aastaga võrreldes 9,5 protsenti. Saaremaa valla arvele on kuue kuuga kantud 11,8 miljonit eurot, mis võrdluses eelmise aasta sama perioodiga on 11,3 protsenti enam.
Juunikuus laekus Hiiumaa vallale tulumaksu 694 000 eurot, mis on 15 protsenti enam kui mullu. Eesti keskmine kasv on 11,4 protsenti. Eelpool mainitud naabrite tulumaksulaekumise kasv võrreldes 2017. aastaga on vahemikus 9–12 protsenti.
HERGO TASUJA

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411