Teisipäev, juuli 31, 2018
 

Tules hävis hoone rookatus

Reedel, 27. juulil kell 14.41 sai häirekeskus teate tulekahjust Kõpu poolsaarel Mägipe külas. Teataja sõnul oli leekides kahekordne rookatusega hoone ja inimesi hoones sees ei olnud.
Esimesena jõudis õnnetuskohale suviti Kõpus paiknev päästeauto koos vabatahtlike päästjate Kait Holtsmanni ja Indrek Roosnaga. Päästjate jõudes põles talu abihoone rookatus ning tuli ohustas umbes 20 meetri kaugusel asuvat metsa. Majaomanik koos naabritega olid enne pääste-meeskondade kohalejõudmist püüdnud oma jõududega tuld kontrolli all hoida, kasutades nii pulberkustuteid kui kastmisvoolikuid. Vabatahtlikud päästjad hoidsid leeke vaos kuni päästeautos olnud kustutusvesi lõppes, siis jõudsid juba kohale ka Kärdla ja Käina komandode päästeautod, mis kustustustöid jätkasid. Tules hävines 6×20 m suuruse abihoone teine korrus, esimene korrus sai tule- ja veekahjustusi. Tulekahju lokaliseeriti kell 18.17.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411