Teisipäev, juuli 31, 2018
 

RMK neljapäevakud ikka populaarsed

Hiiumaa orienteerumisneljapäevakutel oli juulis osavõtjaid lisaks hiidlastele veel Tallinnast, Tartust, Raplamaalt, Soomest ja Leedust.
19. juulil võisteldi Lõimastu maastikul. Rajameister Kersti Kristjuhani rajad olid huvitavad omapärases Lehtma-Lõimastu mereäärses metsas. 83 osavõtja hulgas olid parimad pikal rajal Kustu Künnapas, keskmisel Maria Eller, lühikesel Miina Kesküla, valikus Eliise Kesküla. Loosiauhinnad võitsid Kätlin Mast, Eliise Juhe, Art Eugen Remmelg.
26. juulil oli neljapäevaku toimumiskohaks Leemeti. Raskel maastikul oli rajameister Tanel Esta ette valmistanud nõudlikud, mitmete teede-valikutega, kõigile siiski jõukohased rajad. Kuumal päeval said toreda orienteerumiselamuse 57 orienteerujat nii Eestist, Soomest kui Leedust. Parimad ajad saavutasid pikal rajal Kustu Künnapas, keskmisel Harry Kettunen, lühikesel Mia Esta, valikus Tõno Tammeveski.
2. augustil on neljapäevaku võistluskeskus Tareste RMK lõkkeplatsil. Tähistus Kärdlas Olerexi tankla juurest, start avatud kella 17–19ni.
RMK neljapäevakud toimuvad üle Eesti, kokku 19 kohas ja sel aastal on metsades orienteerumas käinud juba üle 6000 inimese.
Eda Tärk
HOK

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411