Teisipäev, juuli 3, 2018
 

Lõkkest sai alguse kulupõleng

Pühapäeval, 1. juulil kella ühe ajal päeval sai häirekeskus teate tulekahjust Emmaste külas, kus oli põlema süttinud maapinnas. Päästjate saabudes oli tulejoon umbes 20 meetrit pikk, kuid tugeva tuule tõttu levis tuli kiiresti edasi. Kokku põles umbes 150 ruutmeetrit pinnast. Tulekahju sai alguse suure tuulega tehtud lõkkest, kust sädemed kandusid edasi pinnasele ja süütasid selle. Päästeamet paneb südamele, et lõket ei tohi teha hoonete, metsa, põleva materjali hoiukoha või muu süttiva materjali läheduses, kui tuule kiirus on üle 5,4 meetri sekundis.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411