Reede, juuli 20, 2018
 

Hiiumaal avab uksed kuus talu

Pühapäeval, 22. juulil kella 10–17ni toimub neljandat korda üle-eestiline avatud talude päev. Külla ootavad paljud talupidamised ja põllumajandustootjad. Igal talul on oma programm, milles näidatakse oma talu eripärasid ja mida üks tänapäevane talupidamine või põllumajandusettevõte endast kujutab. Hiiumaal võtab avatud talude päevast osa Sulev Matto ja tema pere Alapiima talu Ala külas, Kaire ja Tiit Vannase Lepaniidi talu Ristiväljal, Heli Üksik ootab külalisi  Hiiumaa muuseumi Kroogi talus Valgu külas, linnukasvataja Tiit Männamaa kutsub tutvuma Uue-Hendriku talu majapidamisega Suurepsi külas, klounid Helena Ehrenbusch ja Ulrike Jäger ootavad tutvuma Luidja tsirkusetalu tegemiste ja uue tsirkusetelgiga Luidja külas, Mihkli talumuuseumi perenaine Õie Laksberg ootab külalisi Malvaste külas asuvas ajaloolises talukompleksis.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411