Teisipäev, juuli 31, 2018
 

Hiiumaa juurtega kirjanik esitleb õudusromaani

erakogu
Laupäeval esitleb Kärdla raamatukogus Hiiumaa juurtega kirjanik, teadlane ja helilooja Gunnar K. A. Njalsson õudusromaani “Harper: A Collection of Horrors”. Raamatu peategelasteks on 1950–1980. aastatel Lõuna-Californias elavad eestlased.
Gunnar K. A. Njalsson on 1968. aastal Kanadas sündinud rahvusvaheliselt tunnustatud eesti autor, teadlane ja helilooja. Ta on kirjutanud faktiraamatuid, juhendeid, artikleid ja ilukirjandust eesti, rootsi, hispaania ja inglise keeles. Aastal 2017 esitles ta esimest korda Hiiumaal loodud muusikateost “Dagösvenskarnas valss” ehk hiiurootslaste valssi.
Raamatu esitlus laupäeval, 4. augustil algab kell 11 ja on inglise keeles. Raamat on müügil Hiiumaa  turismiinfokeskuses ja internetis, sellega saab tutvuda ka veebis https://trailershelf.com/harper-collection-horrors/
Njalsson on koostanud ka hiiurootsi kalendri ning mõlemat saab osta ka kohapeal.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411