Teisipäev, juuni 26, 2018
 

Veteranide MV-lt kuld ja hõbe

Eesti spordiveteranide meistrivõistlused kabes viidi tänavu läbi Jõgeval, osalesid veteranid vanusega üle 50 aasta. Hiiumaa kabeklubi esindajatest oli edukaim Marika Azojan, kes seitsme naiskabetaja konkurentsis alistas kõik kuus vastast ja kogutud 12 punktiga kuulutati Eesti veteranide meistriks.
22 meest mängisid šveitsi süsteemis seitse vooru. Arvo-Jüri Rist võitis kolm, viigistas neli partiid ja lõpetas hõbemedaliga. Veteranide kulla võitis Algo Laidvee Tartust ja pronksi Uno Plakk Jõgevalt.
Hiiumaa kabetajad osalesid ka Keila valla korraldatud Lohusalu turniiril. Šveitsi süsteemis üheksa vooruga võistlusel tuli
13 punktiga esikohale Raivo Rist. Punkti võrra nõrgema tulemusega jagasid teist kohta Arvo-Jüri Rist ja Enno Eerma Jõgevalt. Marika Azojan oli üld­arvestuses kaheksas, kuid naistest esimene.
Meie noorkabetajad lootsid edule Lohusalu noorteturniiril, kuid koha­peal loeti neid hoopis edasijõudnute hulka ning seetõttu mängisid nad täiskasvanutega. Kogenud vastaste vastu sai Tamor Tomson kaotuste kõrvale ka kolm võitu, kaks viiki ja 18. koha, Triin Unt ühe võidu, viis viiki ja naiste arvestuses kuuenda koha.
Õppeaasta lõppu tähistasid spordikooli kaberingi noored loomulikult turniiriga. Kolmeks edukamaks osutusid Oskar Kogermann, Triin Unt ja Kätlin Mast, auhinna said kõik osalejad. Nüüd valmistuvad meie kabetajad Hiiumaa lahtisteks meistri­võistlusteks 14. juulil, kus peetakse eraldi naiste, meeste, tüdrukute ja poiste arvestust.
HIIUMAA KABEKLUBI

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411