Teisipäev, juuni 26, 2018
 

Üleeestiline erivajadustega inimeste teatripäev

Sel nädalal, 26. ja 27. juunil toimub Hiiumaal eri­vajadustega inimeste teatri­päev. “Meil on suur au ja heameel võõrustada festivali, mis toimub juba üheteistkümnendat korda – nii et traditsioon on sündimas,” ütles Hiiu valla sotsiaalkeskuse juhataja Riho Rahuoja.
Külalised saabuvad saarele teisipäeval, keskpäeval on Kärdla põhikooli võimlas teatripäevade pidulik avamine ja pealelõunal minnakse Hiiumaa ringreisile.
Teatripäeva etteasted algavad õhtul kell 19 ning jätkuvad järgmisel hommikul kell 9. Teatripäeval astub üles kokku 12 truppi, neist kaks Hiiumaalt: MTÜ Vikerkaar ja kaks etendust annab Hiiu valla sotsiaalkeskus. Laval on ka Haapsalu sotsiaalmaja, Kohila turvakeskuse, Koeru hoolde­keskuse, Maarja küla, Tori sotsiaalmaja, Rapla hooldekeskuse tugi­keskuse Vahtra, MTÜ Vaimupuu, Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskooli, Vändra alevi sotsiaalmaja ja MTÜ Tugiliisu trupp. Koos pereliikmetega osaleb festivalil üle 170 inimese.
Riho Rahuoja kinnitas, et isetegevusel on tähtis osa erivajadustega inimeste oskuste arendamisel ja sotsialiseerumisel.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411