Reede, juuni 29, 2018
 

Signe Leidt otsib lahket aitajat

Signe Leidt
Hiidlase Signe Leidti sotsiaalmeedia postitusest selgub, et head inimesed pole ilmas otsa saanud. Ta kirjeldab toredat juhtumit, kuidas tundmatu heategija aitas tema tütrel jõuda Tartu bussilt Hiiumaa bussile ja otsib heategijat, et teda tänada: “Armas inimene, kes Te sõitsite täna 14.30 bussiga Tartust Tallinna ja Teie kaaslane, kes Teid koeraga saatma oli tulnud. Aitäh teile mõlemale, et aitasite minu last Susanit ja temaga reisinud koera Plukki jõudmaks Tallinnas Hiiumaa 16.55 bussile. Te helistasite täiesti oma algatusel Tallinna bussijaama, palusite bussijuhil oodata, palusite Tartu bussi­juhil võimalusel natukene kiiremini sõita, jooksite Tallinna bussijaamas ees Hiiumaa bussi juurde, kuna Susan poleks koeraga nii kiiresti jõudnud. Ja täpselt kell 16.58 müüdigi Plukile ja Susanile pilet Käinasse. Te märkasite ja aitasite, ilma et keegi oleks palunud. Olin väga liigutatud. Teie imeilus tegu saab kindlasti ühel päeval kuhjaga tasutud. Tahaksin, et minu tänu jõuaks Teieni. Kui keegi aimab, kellele saata, siis palun jagage,” kirjutas Susani ema Signe Leidt sotsiaalmeedias.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411