Reede, juuni 29, 2018
 

Selgusid Hiiumaa meistrid jalgpallis

MARKO OLLIK
Jaanilaupäev oli Hiiumaal väga spordirohke – võrkpallurid pallisid Lugusel, korvpallurid Kõrgessaares, tennisistid ja jalgpallurid Kärdlas, selgusid ka Hiiumaa meistrid jalgpallis.
Kokku oli kogunenud kuue võistkonna jagu mängijaid – igas kümmekond sportlast. Mängu peakohtunik Mario Degtjov oli loonud kaks alagruppi, kuhu osalejad ise end loosisid: A-alagrupis Tubala Tuulikud, Dagö ja Hea Soe Pikutada ning B-alagrupis Hiiu Kalur, Tarapoisid ja jalgpalliklubi (JK) Ahmed Käinast.
A-alagrupist tuli võitjana välja võistkond Hea Soe Pikutada, kes poolfinaalis oli vastamisi B-alagrupis teise koha saanud JKga Ahmed Käinast. Mängu võitis Hea Soe Pikutada. Teises pool­finaalmängus olid vastamisi B-alagrupi võitja Hiiu Kalur ja võistkond Dagö. Võitjana väljus Hiiu Kalur, et kohtuda finaalmängus vanade tuttavatega võist­konnast Hea Soe Pikutada – 3:1 võitsid peamiselt FC Hiiumaa esindusmees­konnas pallivad mängijad Hiiu Kalurit.
Nii krooniti Hiiumaa meistriks ning autasustati Kärdla sadama saunalina ning Hiiumaa Köögi ja Pagari küpsistega võistkonda Hea Soe Pikutada. Võistkonna põhituumik Sander Laur, Evert Mittal, Ken Pähn, Andreas Elštein, Timo Vares, Silvester Ilumets, Imre Riik, Gustav Juurikas, Hendri Tärnu ja Kevin Kaar on aastaid kuulunud Hiiumaa meistrivõistluste võitja­võistkonda.
Hõbemedalid sai kaela Hiiu Kaluri meeskond koosseisus Rando Suuster, Tanel Lips, Georg Linkov, Kaupo Valting, Oscar Ollik, Arli Salm, Hindrek Luup, Steven Linkov ja Timo Rahnel.
Pronksikohtumises mängisid viiki JK Ahmed Käinast ja Dagö 2:2. Mängu võitja otsustasid  penaltid, kui Tanel Klee hea väravavahitöö tõi võidu käinakatele. JK Ahmed Käinast mängis koosseisus Argo Raudvee, Tomi Laid, Sten Egert Tammeveski, Jaagup Kopli, Harli Lees, Risto Sten Teemets, Roland Kütt, Marko Pruunlepp ja Tanel Klee.
Korraldajad jagasid parimatele eriauhindu. Parima mängija (MVP) tiitel läks Arli Salmile Hiiu Kaluri võist­konnast, suurima väravaküti tiitel üheksa väravaga aga Sander Laurile võitjavõistkonnast, innukaima mängija tiitel Rando Suusterile hõbeda­võistkonnast, parima väravavahi tiitel läks Tanel Kleele võistkonnast JK Ahmed Käinast, parima väravaga sai hakkama Jaagup Kopli JKst Ahmed Käinast, suurima üllataja tiitel läks Oscar Ollikule Hiiu Kalurist.
Kristi Linkov
Hiiumaa jalgpall

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411