Teisipäev, juuni 19, 2018
 

Selgub spordikeskuse kavand

Neljapäeval, 21. juunil kuulutatakse uue spordi­hoone asukohas Põllu tänaval välja hoone arhitektuurikonkursi võitja ja avalikustatakse keskuse ideekavand. Sündmusel saavad sõna Hiiumaa valla­vanem Reili Rand, Eesti arhitektide liidu esindajad ja võidutöö autorid.
Hiiumaa on seni ainuke maakond Eestis, kus puudub kaasaegne spordi­keskus. Vallavalitsus kuulutas kevadel koostöös Eesti arhitektide liiduga välja konkursi spordihoone parima ideekavandi leidmiseks. Konkursile laekus rekordarv, 18 tööd. Eesmärk oli leida sobivaim arhitektuurne ja maastikuline ideelahendus. Planeeritakse rajada täismõõtmetega jalgpalliväljak, spordihoone 500 inimest mahutava spordisaaliga, muuhulgas luuakse kergejõustiku, palli­mängude, mudelismi, aeroobika ja jõusaali harrastamise võimalused. Lisaks kavandatakse hoonesse ruumid noortekeskusele ja spordimajutuseks.

Kaisa Potisepp

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411