Reede, juuni 15, 2018
 

Reklaam postkastis

Hiiu Lehe lugeja Eva Litorell ütles, et tal on mõõt täis ja ta ei taha enam reklaami oma postkasti,
kuna ta niikuinii ei loe neid ega telli ka kaupa kata­loogidest. Abi ei olnud kirjast Eesti Postile ega reklaami keelavast kleepsust postkastil. Ka häirivad teda ajalehe vahel olevad reklaamtrükised ning tal on kahju puudest, mida võetakse maha, et nendest teha läikpaberil reklaame. Tema küsimus on, kas Eesti Post tohib panna rämpsu (ehk tema jaoks tarbetuid reklaamtrükiseid) tema postkasti?
Vastab Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv: “Vabandust vastuse viibimise pärast. Reklaami kleebis keelab tõesti panna tellimata reklaami postkasti. Ehk sellisel juhul ei komplekteeri Omniva teie postkasti jaoks reklaami, kui see just ei ole adresseeritud. Ajalehe vahele müüvad ka kirjastused ise reklaami ja seda ei saa ega tohi teenusepakkuja ajalehe vahelt ära võtta, kuna see on lehe üks osa. Omniva kirjakandjad ei saa lehe vahel olevat reklaami kontrollida ning teenusepakkuja ülesanne on leht ikkagi tervikuna postkasti toimetada. Seega, ajalehe vahel oleva reklaami osas tuleb pöörduda kirjastuse poole. Kui postkastil on reklaamist loobumise kleebis, siis ei postita Omniva kirjakandjad sellesse postkasti adresseerimata reklaami (lendlehti), kuid kõik, mis tuleb adresseeritult (k.a perioodika), siis selle sisu üle pole meil paraku kontrolli.”

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411