Reede, juuni 22, 2018
 

Politsei: Kallid külalised, palun jälgige kohalikke tavasid

Hiidlastel on kindlasti hea meel, kui meie saart külastatakse, kuid saareelanikel on üks palve – rahulik elutempo ja teistest hoolimine on hiidlastele igapäevaelu osa ja iseenesest loomulik. Sama kehtib ka liikluse kohta.
Seepärast soovime, et külalised, kes jaanide ajal saarele tulevad, naudiksid pigem meie ilusat loodust ega ületaks piirkiirust. Samuti tuleb autoroolis kindlasti olla kaine peaga, et ümbruskonda parimal viisil nautida.
Hiiumaa politsei on jaanide ajal väljas suuremate jõududega, kuid pigem selleks, et pakkuda täiendavat turvatunnet ja ära hoida pahategusid. Igaühel on võimalus anda oma panus meie kõigi heaoluks. Ole julge sekkuma, kui näed, et mõnel on soov seadust rikkuda. Ja uskuge mind, ka see inimene, kes soovis eelmisel õhtul või hommikul alkoholitarvitanuna auto rooli minna, on teile järgmisel päeval tänulik. Igaühe pingutus turvatunde tagamisel sel jaaniajal tasub kuhjaga ära. Selleks ei pea olema politseinik, et anda enda panus meie ühise turvalisema elu nimel.
Hiiumaa politseinikud soovivad kõigile head peomeeleolu nädalavahetuseks, usume, et hiidlased ja mandriinimesed saavad üheskoos ilusasti hakkama.
Marko Kallas
Kärdla politseijaoskonna välijuht

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411