Teisipäev, juuni 12, 2018
 

Parvlaev Mercandia jõudis Rohukülla

TS laevad varulaev, parvlaev Mercandia VIII asus reede pärast­lõunal teele Rootsist Landskronast ja jõudis Rohuküla sadamasse pühapäeva õhtul. Kahe autotekiga Mercandia saab Väinamere sadamates teenindada ainult alumise autotekiga, kuhu mahub ligikaudu 60 sõidu­autot.
Senine varulaev parvlaev Regula teeb 14. juunist 26. augustini 536 lisareisi Virtsu–Kuivastu liinil. Valitsus eraldas aprilli lõpus majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile lisaraha, et katta suursaartega parvlaevaühenduse mahtude suurendamise kulud, mis on tingitud reisijateveo nõudluse suurenemisest ja vajadusest tuua kummalegi liinile lisalaev. Lisalaevade kulu on 920 000 eurot Saaremaa liinile ja 144 000 Hiiumaa liinile.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411