Teisipäev, juuni 5, 2018
 

Orienteerumispäev Emmastes

Ülemaailme orienteerumisnädal toimus sel aastal 23.-29. maini 78 riigis. Eestis osales erinevatel orienteerumisvõistlustel ligi 6000 inimest. Hiiumaal oli päeva keskpunktiks Emmaste. Ennelõunal orienteerusid Emmaste põhikooli õpilased kehalise kasvatuse tundide ajal valikorienteerumise rajal. Kümne kontrollpunktiga rajal oli kiirem kehalise kasvatuse õpetaja Tiina Koit, õpilastest Margareeta Käär. Talle järgnesid Erik Pruul, Samuel Sülla, Mattias Mets, Kaur Pranno, Jonatan Saarnak, Mildred Leenurm, Mehis Paar ja Joel Remmelg, kes kõik läbisid kümme kontrollpunkti. Kokku käis maastikul 61 õpilast. Peale lõunat käisid kolme kontrollpunktiga orienteerumisrajal Emmaste lasteaia lapsed. Mõni neist leidis punktid juba iseseisvalt, enamik aga käisid looduses koos kasvatajatega. Kõik 33 last olid väga tublid. Kiiremad olid Juss Jaakson, Andreas Ugam, Cory John Walsh, Eerik Ala, Karl Johannes Kikas ja Reimo Pruunlepp.
Auhindadeks nii kooliõpilastele kui lasteaialastele oli rahvusvahelise orienteerumispäeva diplom ja kleebis ning EOLi poolt maiustus. Aitäh kõigile – olite väga tublid !
Õhtupoolikul sai teoks järjekordne orienteerumis­neljapäevak. Pikal rajal võidutses Toomas Mast, keskmisel Anne-Mall Reinu, lühikesel Marta Maripuu ja valikus Hergo Tasuja. Kõigile 47 osalejale oli auhinnaks samuti diplom, kleebis ja maiustus.
Kõigil kolmel võistlusel valmistas ette rajad Eda Tärk. Kokku käis päeva jooksul orienteerumas 142 spordisõpra.

EDA TÄRK
HOK

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411