Teisipäev, juuni 26, 2018
 

Noorimad jalgpallurid läksid teenitult suvepuhkusele

Otto Thor Lips
FC Hiiumaa 2009–2010 sündinud jalgpallurid mängivad igapäevaselt treener Tanel Lipsu juhendamisel Eesti meistrivõistlustel U10 vanuse­klassis turniiri­süsteemis. See tähendab, et jalgpallihooajal ei ole vaja sõita mängudele iga nädal, vaid hooaja jooksul toimub neli–viis turniiri, kus omavahel alagruppide süsteemis läbi mängitakse. Kuna hiidlastel on treenimas ligi 20 last, tegi treener Tanel Lips julge otsuse ning läks Eesti meistrivõistlustel välja koguni kahe võistkonnaga korraga, et kõik lapsed saaksid rohkelt mänguaega.
17. juunil toimus väikestel pallivõluritel turniir Kärdlas, mis oli ühtlasi Eesti meistrivõistluste teise vooru teine turniir. Sel korral sõitis meile külla Vändra JK kahe võistkonnaga ja kõik said kõigiga läbi mängida. Hiidlaste jaoks oli võistlus väga väravaterohke, tulemused olid järgmised: FC Hiiumaa I
– Vändra JK II 16:0, FC Hiiumaa II – Vändra JK I 2:4, FC Hiiumaa I – Vändra JK I 7:0, FC Hiiumaa II – Vändra JK II 7:0, FC Hiiumaa I – FC Hiiumaa II 4:1, Vändra JK I – Vändra JK II 16:2. Kuna selles vanuses mängijate kohta Eesti jalgpalliliit veel edetabelit ei pea, jääb lastele tegelikult vaid mängu­rõõm.
FC Hiiumaa I mängis koosseisus Oskar Lips, Mattias Juhe, Oliver Tiker­puu, Rainer Tikerpuu, Raiden Õunapuu, Karel Aaslep, Rudolf Lubjak, Tauri Lehtsaar, Kris-Kevin Küttim ja Frida Valting.
Hiiumaa II mängis koos­seisus Priido Rõmmel, Cristian Hirvelaan, Kaspar Voolaid, Rico Grahv, Siim Julius Sooster, Markus Voolma, Marek Valk, Kristofer Tootmaa, Ralf Gramakovski ja Jesper Kalmus.
Nüüd ootab lapsi ees teenitud suvepuhkus!
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Jalgpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411