Reede, juuni 15, 2018
 

Motoorienteerujad vallutavad Hiiumaa

Harda Roosna | Hiiu Leht
Laupäeval leiab Hiiumaal aset StreetMoto orienteerumissarja kolmas etapp. Võistluse start ja finiš on Villamaa puhkekülas. Võistlus toimub kahes klassis: asfalt- ja kruusatee. Orienteerujatel tuleb läbida kontrollpunktid, mis on tähistatud vastavalt kas kergete või rasketena. Iga kerge punkti läbimine annab 10 punkti, raske 20. Raja läbimise kontrollaeg on kuus tundi. Aja ületamisel trahvitakse osalejat iga hilinenud minuti eest viie miinuspunktiga. Võidab see, kes kõige rohkem punkte kogub. Neljapäevase seisuga oli end kahes võistlusklassis kokku registreerinud 64 osalejat.
Võistlust korraldab Hiiumaa motoklubi Insula Deserta.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411