Reede, juuni 29, 2018
 

Koprakarikalt kaheksa medalit

Jaanipäeval ja sellele eelnenud kahel päeval võistles 14 Hiiumaa orienteerujate klubi liiget Põlvamaal 30. korda toimunud Koprakarikal, mida korraldab Põlvamaa orienteerumisklubi. Palojärve ümbruse maastikel kolmepäevasel võistlusel kulgesid kõikidel päevadel rajad metsas. Esimesel ja teisel päeval olid rajad peamiselt hea läbitavusega paljude radadega maastikul. Kolmas päev oli keerulisem, metsas oli palju erineva vanusega halvasti läbitavaid raiesmikke ning vähe teid ja radu.
Kolme päeva kokkuvõttes oli päris paljudel hiidlastel põhjust astuda autasustamis­pjedestaalile.
Oma vanuseklassides võitsid esikoha Marta Maripuu (D 10 nöörirada), Herta Kesküla (D12); Märt Maripuu (VIP) ja Toivo Saue (H70). Teise koha said Maria Eller (D14) ja Kristi Heilmann (N45), kolmanda koha Eliise Kesküla (D16) ja Triin Helimets (D18). Viiendaks jäid Helisa Tartu (D 12) ja Atso Kesküla (H 8 nööri­rajal). Ülejäänud hiidlastel nii hästi ei läinud.

ANU SAUE

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411