Reede, juuni 8, 2018
 

Kärdla staadionil võitis sõprus jalgpalliga

Pia Hanslep
Pühapäev oli Kärdla staadionile jalgpalli­mängude rikas – hommikul läksid FC Hiiumaa 05 poisid treener Tanel Klee juhendamisel vastu Saue JKga, alistades viimased koguni seisul 9:4.
Kuus väravat sai kirja Henri Kallas, sellele omakorda lisas kaks kolli Kevin Saarnak ja ühe vahel ka väravavahi ametit pidav Aivar Lukk.
Seejärel kohtusid Hiiumaa naised treener Georg Linkovi juhendamisel sõpruskohtumises Viimsi MRJK naiskonnaga. Kui Viimsi naiskond pallib igapäevaselt rahvaliigas, siis Hiiumaa naised ei mängi koos kusagil. Küll käib osa mängijaid Kärdlas kord nädalas toimuvatel jalgpallitreeningutel, kuid võistkonnana nad Hiiumaad praegu jalgpalliliigades ei esinda.
Sellegipoolest oli mäng väga tasavägine ja ilusaid momente oli mõlemal võistkonnal. Küll suutsid oma mängu paremini realiseerida Viimsi naised, kes läksid koju 1:0 võiduga. Võistluse initsiaator oligi Viimsi naiskond, hiidlasest mängija Erle Meresmaa kommenteeris mängu: „Tüdrukud jäid mänguga väga rahule. Esimest korda sai mängitud suurel platsil ning 10+1. Samuti oli uus asi meie jaoks suluseis. Olime sellega kokku puutunud vaid teoorias,” ning küsimusele, kuidas treener teid motiveeris, vastas: “Väravate löömise lisamotivatsioonina lubas treener iga löödud värava eest särgi maha võtta. Piirdusime sel korral ühe väravaga, igaks juhuks.”
Hiiumaa koondis mängis koosseisus: Kersti Riil (kapten), Ülle Paasoja, Kristi Linkov, Marika Koppel, Siret Tara, Liisu Koppel, Loore Lehtmets, Dana Lukk, Saara Kattel, Kristina Ivaškiva, Mari-­Liis Kerk, Debora Saarnak, Berit Rajaveer, Karin Pisa, Greete-Liis Rünt, Christiina Karoliina Peedu.
Hiiumaa naistel on võimalik järgmine kord koos mängida juba 23. juunil Kärdla staadionil toimuvatel Hiiumaa meistrivõistlustel.

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Jalgpall

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411