Teisipäev, juuni 5, 2018
 

Kaljurand astus SDE liikmeks

SDE
Riigiametnik ja poliitik Marina Kaljurand teatas laupäevasel Sotsiaaldemokraatliku erakonna üld­kogul, et astus erakonna liikmeks. Samuti kandideerib Kaljurand sotside ridades kevadistel parlamendi­valimistel.
“Need teemad, millest rääkisin presidendivalimiste ajal – julgeolek ja kindlustunne, üksteise ära­kuulamine ja üksteisest lugupidamine, hoolimine ja abistamine – on teemad, mis on olnud ja jäävad mulle väga oluliseks. Ning ei ole mõtet valetada ega ilustada – poliitika võib olla julm, poliitika võib olla ebaõiglane ja halastamatu. Selleks, et seda muuta, tuleb tulla poliitikaväljakule ja mitte jääda kommentaatoriks või pealtvaatajaks,” rääkis üldkogu ees peetud tervituskõnes Marina Kaljurand.
Kaljurand ütles, et ta on väga uhke verivärske vanaema ja peagi saab veel ühe lapselapse ning ta tahab, et neist ja kõigist Eesti lastest kasvaksid ausad, julged, töökad ja väärikad inimesed. “Ma tahan, et pärandaksime oma lastele ja lastelastele parema, sallivama, ühtehoidvama, õnnelikuma ning rikkama riigi. Usun, et sotside ridades saan ma anda sellesse ka oma panuse,” rääkis Kaljurand.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411