Teisipäev, juuni 12, 2018
 

Käinas avati pakiautomaat

Omniva avas Käinas kauplus Konsumi sissepääsu juures pakiautomaadi. See teeb pakkide saatmise ja vastu võtmise mugavaks ööpäevaringselt ka Lõuna-Hiiumaa inimeste jaoks.
Ettevõte paigaldab sel kevadel 20 pakiautomaati eelkõige väiksematesse asulatesse.
Omniva sulges Käina postkontori mullu märtsis. Selle asemel avati kaupluses Küti äri postipunkt. Postipunktis saab lisaks pakkide saatmisele ja vastu­võtmisele tasuda arveid, tellida ajakirjandust ja osta postikaupu. Kõigi teenuste eest saab tasuda nii sularaha kui kaardi-maksega.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411