Teisipäev, juuni 26, 2018
 

Joobes mees põletas rehvi

Pühapäeva, 24. juuni südaöösel teatati häirekeskusele Hiiumaa vallas Hausma külas toimuvast tulekahjust. Päästjate kohale jõudes leidsid nad joobes meesterahva, kelle juures põles autorehv. Lõke oli süüdanud ka ümberkaudse kulu. Päästjad kustutasid lõkke. Hiiumaa päästepiirkonna juhataja Hannes Aasma rääkis, et mees oli neile öelnud, et rehvi süütasid poisikesed, kuigi päästjail jäi mulje, et seda oli siiski teinud joobes mees ise. Sündmuskohale tuli ka politsei, kes otsustab, kuidas ebaseadusliku lõkke, rehvide põletamine on ju keelatud, tegijat karistada.

 

Sildid: , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411