Reede, juuni 15, 2018
 

Jaaniajaks lisatakse lennureise

Hiiumaa valla ühistranspordi ja riigihangete spetsialist Piret Sedrik teatas lehele, et Transaviabaltika lisab lennu­liinile Tallinn–Kärdla–Tallinn jaaniajal kuus lisareisi. Lisalennud on liinil reedel, pühapäeval ja esmaspäeval. Reede, 22. juuni lisalend väljub kell 15 Tallinnast ja kell 15.45 Kärdlast, püha­päeval, 24. juunil väljub lisalend kell 15 Tallinnast ja kell 15.45 Kärdlast, esmaspäeval, 25. juunil kell 10.30 Tallinnast ja kell 11.15 Kärdlast.
Samas kehtib laupäeval, 23. juunil ja pühapäeval, 24. juunil ka tavapärane nädalavahetuse lennuplaan ehk laupäeval üks hommikune ja pühapäeval üks õhtune lend.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411