Reede, juuni 29, 2018
 

Hiiu purjelaeva selts kutsub paadimatkale

repro/HPS
Laupäeval, 30. juunil toimub Hiiu purjelaeva seltsi 19. paadimatk – ilmaprognoos on seekord matkajaile soodus.
Mulluse matka ajal oli tuul nii tugev, et ühe aluse meeskond otsustas sõitma mitte minna. Korraldaja ja Hiiu purjelaeva seltsi juhatuse liige Einar Aru ütles, et ilmaprognoos laupäevaks on viimase paari päevaga paranenud ja ilm matka ei ohusta. Samas rõhutab ta, et igaüks peab oma alust ise tundma, et teada, millise tuulega kannatab merele minna ja seal olla.
Reede, 29. juuni õhtul kogunevad matkale suunduvad paadid ning jahid Kärdla sadamas ja laupäeva hommikul alustatakse merematka. Kui eelnevatel aastatel on külastatud ka naabersaari, siis tänavu jäädakse Hiiumaa külje alla, marsruudiks Kärdla–Roograhu–Suursadam–Lehtma–Kärdla.
Erinevalt varasemast on selts sel aastal korraldanud maismaapeatustel vabaajategevusi ja tutvustab külastatavaid sadamaid.
Matkale on praegu tulemas paarkümmend alust. Kel oma paati pole, aga sooviks matkal osaleda, saab eelneval kokkuleppel minna kaasreisijaks. “Meil on paadiomanikud teada, kes soovivad kaasreisijaid peale võtta,” ütles Aru. Osalus­tasu on 20 eurot, sõidusoovi korral tuleks saata meil Hiiu purjelaeva seltsi aadressil hps@hps.ee
Pärast matka, algab kell 21.30 Kärdla sadamas tantsuõhtu, kuhu lisaks matkalistele on oodatud ka linnarahvas. “Kui on juba pillid välja võetud, siis las tulevad ikka kõik,” ütles Einar Aru.

KAISA POTISEPP

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411