Teisipäev, juuni 5, 2018
 

Hiiu noored esindasid Eestit

Viis Hiiumaa noort orienteerujat kuulusid Eesti koondisesse 25.-27. maini Lätis toimunud Balti riikide meistrivõistlustel. Lisaks osalesid ka Valge­vene ja Peterburi koondised. Maastik oli mitmesuguste pinnavormidega ja nõudis võistlejatelt head kaardi­lugemisoskust.
Tavarajal olid rahvus­vahelises konkurentsis väga tublid Maria Eller, kes N14 klassis saavutas kuuenda koha, ja Kustu Künnapas, kes M18 klassis oli seitsmes. Teatevõistluses saavutas Eesti noorte­võistkond, mille koosseisus vaid hiidlased Siiri Talts, Maria Eller ja Helena Mari­puu, 15 võistkonna seas kuuenda koha. Kustu Künnapas kuulus Eesti II võistkonda, mis tuli samuti kuuendale kohale.
Nende saavutuste taga on nii õpilaste kui treener Anu Saue tulemuslik töö.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411