Teisipäev, juuni 19, 2018
 

Alkoholivaba jaani­päev Kärdlas

Laupäeval tähistatakse Kärdla linnapargis pööri­päeva esimese alkoholi­vaba Õnne Festivaliga.   Festivalil esinevad mitmed tuntud ja inspireerivad inimesed Eestist. Elery Tamme­mägi räägib elu tasa­kaalust, Aivar Haller motivatsioonist, Jesper Parve oma teekonna leidmisest ja Aire Tammsaar tervislikust toitumisest. Muusikat teevad Reigo Ahven ja Rain Vainik.
Päeva­juht on Harald Lepisk.
Lisaks huvitavatele esinemistele ja aruteludele toimuvad mitmed õpitoad ning igaühel on võimalus osa saada mahedast ja maitsvast Hiiumaa toidust.
Festivali eesmärgiks on pakkuda inimestele alternatiivset võimalust tähistada pööripäeva alkoholi­vabalt, nautides häid sööke ja jooke. Samuti pakutakse võimalust õppida ja kogeda midagi uut, kohtuda inimestega, kes on leidnud oma tee ning on edukad valitud eluvaldkondades. Festival algab päikesetõusul kell 4.03 ning lõpeb päikeseloojangul kell 23.23. Festivali tasuline programm algab kell 9.30 ning kestab kuni 19ni.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411