Esmaspäev, mai 7, 2018
 

Veel saab taotleda Rohelist Märki

Hiiumaa rohelise märgi komisjon kohtub 2018. aastal 11. mail ja 11. oktoobril.

Hiiumaa roheline märgile on omistatud alates selle aasta 5. jaanuarist Patendiameti kaubamärgitunnistus. Komisjon ootab Hiiumaa rohelise märgi kasutuõiguse taotlemise kevadvooru taotlusi kuni neljapäeva, 10. maini kaasaaarvatud.

Hiiumaa roheline märk omistatakse Hiiumaal toodetud tootele või teenusele, mis on saadud jätkusuutliku majandamise tulemusena, väärtustab ning väärindab kohalikku loodus- või inimressurssi, traditsioonilisi oskusi ja kohalikku kultuuri.

Lisainfo: www.arenduskeskus.hiiumaa.ee

Liis Remmelg

SA Hiiumaa Arenduskeskus juhataja

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411