Teisipäev, mai 15, 2018
 

Ütle sõna sekka!

Reedel algas Emmastes valla arengukava arutelude nädal.
Valla arengukava avalikud arutelud toimuvad piirkondades üle Hiiumaa. Igal koosolekul on oma kordumatu teemavaldkond ja samas arutatakse ka piirkonna arengut lähiaastate vaates. Räägitakse, millised valdkonna kitsaskohad vajavad lahendamist ning kuhu soovitakse jõuda ja mida selleks tegema peab.
Eile toimus arutelu Käina vallamajas, täna Hellamaa perekeskuses, homme Kärdla vallamajas ja reedel Kõrgessaare vaba aja keskuses. Arutelud algavad kell 17.30.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411