Teisipäev, mai 22, 2018
 

Liina Sahtli ja Aadi Palli õpilastööde näitus

Kärolyn Kongi
Mai algusest on Kärdla kultuurikeskuse näitusesaalis avatud Liina Sahtli loome­ringi õpilaste ja Aadi Palli kunsti­ringi rõõmus ja värvide­küllane näitus. Teosed on valminud kooliaasta jooksul ning esindatud on pliiats, akvarell, kivimaal ja veel mitmed erinevad tehnikad.
Juhendaja Liina Sahtli sõnul on tema ringis igal nädalal erinev teema, mida lapsed joonistavad. “Teemad mõtleme kas ise välja, või on parasjagu käimas mõni konkurss, kus osaleda soovime ja lähtume sellest,” selgitas ta. Vahel tuuakse loomeringi üllatuslikult ka mõni materjal, millele kohe kasutus ja tegevus leitakse. Nii on näitusel ka taldrikutele ja klaasidele maalitud teosed.
Loome- ja kunstiringis käib kokku 45 õpilast ja näitusel on esindatud igalt lapselt vähemalt üks teos. Näitus on avatud 30. maini.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411