Teisipäev, mai 29, 2018
 

Kärdla linna tänavavalgustuslambid

Kärdla linna tänavavalgustuslambid süttivad kella 23 paiku ja kustuvad südaööl. Õues on sel ajal veel valge. Kas ei võiks praegu selle arvelt kokku hoida ja lasta tänavavalgustusel sügisel-talvel, mil õues pime, kauem põleda?
Vastab Kärdla osavallavanem Lauri Preimann: Kärdla tänavavalgustid süttivad hämaraanduritega, mille tundlikkus on kõige madalamaks keeratud. Plaanis on valgustid välja lülitada juuni algusest augusti alguseni. Sarnaselt on toimitud ka eelmistel aastatel: juunis-juulis pole tänava­valgustus põlenud.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411