Reede, mai 11, 2018
 

Heategevuslik aktsioon “Kevadkoputus”

Täna, 11. mail korraldab SOS Lasteküla koos Southwesterni tudengitega suuraktsiooni “Kevadkoputus”. Aktsiooni käigus koputavad ligi 300 noort hommikul kella 7st õhtul kella 17ni Tallinnas, Tartus ja Hiiumaal inimeste ustele ning räägivad neile, miks ja kelle jaoks nad raha koguvad. Annetusi saab ka kohapeal teha.
Heategevuslik aktsioon toimub juba 12. korda, sel aastal kogutakse esimest korda raha peretugevdusprogrammile. Kogutud rahaga aidatakse neid peresid üle Eesti, kelle peret ähvardab laste äravõtmise oht. Mis tähendab seda, et ema-isa ei suuda või ei oska oma bioloogiliste laste eest hoolitseda.
Hiiumaa lahkete inimeste uste taha on koputama tulemas kolm noort. Aktsiooni korraldajad paluvad neisse suhtuda mõistvalt, sest abikäsi ulatatakse ju neile, kes seda väga vajavad.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411