Teisipäev, mai 22, 2018
 

Edukale kooli­lõpetajale õppepreemia

Hiiumaa vallavalitsus otsustas neljapäevasel istungil maksta kuld- ja hõbemedaliga või kiituskirjaga põhikooli, gümnaasiumi ja kutseõppeasutuste lõpetajatele õppepreemiat. Põhi­kooli kiitusega lõpetajale makstakse õppepreemiat 200 eurot, gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetajale 350 eurot ja hõbemedaliga lõpetanule 200 eurot. Kutse­õppeasutuse kiitusega lõpetajale on ette nähtud 350 euro suurune preemia.
Preemiataotluse peab esitama kool Hiiumaa vallavalitsusele hiljemalt 25. maiks. Õppepreemiat saavad ka mujal õppivad edukad lõpetajad, kes on Hiiumaa elanikeregistris.
Preemia annab Hiiumaal asuva kooli lõpetajale üle vallavolikogu või valla­valitsuse esindaja pidulikul lõpuaktusel. Väljas­pool Hiiumaad õpilase õppe­preemia üleandmise korraldab Hiiumaa valla­valitsuse haridus- ja kultuuri­osakond koostöös kooliga.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411