Reede, aprill 6, 2018
 

VTA plaanib Rukki kanalit süvendada varem

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) plaanib Rukkirahu kanali süvendustöödega alustada juba aprillis. See oleks neli kuud varem kui algselt plaanitud. Esialgu oli kavas mandri ja Hiiumaa vahelisel laevateel asuvat Rukki kanalit süvendada suve teises pooles.
MKM esitas keskkonnaministeeriumile taotluse muutmaks varasemalt veeteede ametile väljastatud vee erikasutusluba, mis võimaldab Rukki kanalit süvendada esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 1. mail.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Kadri Simson tuleb Hiiumaale parvlaevaühenduse teemat arutama 20. aprillil.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411