Reede, aprill 13, 2018
 

Ühingute ja külade esindajad kohtuvad Kõpus

Hiiumaa vald ja Hiiumaa arenduskeskus kutsuvad külade ja kõigi mittetulundusühingute esindajaid kokkusaamisele sel laupäeval Kõpu rahvamajas.Hiiumaa vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Liina Siniveer ütles, et lisaks infovahetusele on kavas hakata koostama Hiiumaa valla mittetulundusühingute toetamise korda ja selleks oodatakse ühingute poolset sisendit. Senistes Hiiumaa omavalitsustes olid kasutusel mitte­tulundusühingute erinevad toetusmudelid, mida rakendati veel ka sel aastal. “Samuti räägime külade esindajatega lairiba huvi kaardistamisest Hiiumaal,” lisas Siniveer.
Nagu veebruaris Orjakus toimunud külade esindajate kohtumisel paika pandi, algab kohtumine Kõpu rahvamajas laupäeval, 14. aprillil kell 11.

 

Sildid: , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411