Teisipäev, aprill 10, 2018
 

Teatejooksule osalema!

Tänavu 13. korda toimuv Teatejooks kogub annetusi Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse juurde ainulaadse mängu- ja treeningpargi rajamiseks. Tänavusele jooksule oodatakse liikumisest rõõmu tundma rekordiliselt palju, üle 13 000 lapse. Hiiumaa lapsed annavad joostes oma panuse 10. mail kell 12 Kärdlas.
“Teatejooksuga on meie südamesoov nakatada lapsi liikumisrõõmuga, mis annab hea tervise ja väärtuse kogu eluks,” ütles jooksu üks eestvedajatest Erik Pallase. “Lapsed jooksevad üheskoos nende eakaaslaste heaks, kes õnnetu juhuse või haiguse läbi on kaotanud liikumisvõime ning vajavad spetsiaalset ravi Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses.”
Heategevuslik teatejooks on Eesti suurim laste- ja noortespordisündmus, kus lapsed ise annavad  panuse heategevuseks. Teate­jooksule on oodatud osalema kaheksaliikmelised võistkonnad, kus vähemalt pooled on tüdrukud.
Teatejooksust osavõtt on kõigile lastele tasuta ning registreeruda saab hiljemalt 24. aprillil kodulehel www.teatejooks.ee
Kärolyn Kongi

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411