Teisipäev, aprill 17, 2018
 

Saalihokis hõbe ja pronks

Kalevi spordihallis selgusid laupäeval tänavused Eesti saalihokimeistrid. Meestest võitis tiitli Sparta team Automaailm, alistades tulemusega 5:3 (2:1; 1:1; 2:1) SK LINK/Saku meeskonna.
Hõbemedali teenis finaalmängus väravasöödu andnud Tarvo Kivisilla. Nädal varem sai selgeks pronksmedali saatus. Otsustavas kohtumises oli Tiit Tammeveski koduklubi Tehnikaülikooli spordiklubi 9:5 (3:1; 1:3; 5:1) parem Maaülikooli spordiklubist, kus mängib Jaan Tähiste.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411