Reede, aprill 13, 2018
 

Riigikogu kutsub lahtiste uste päevale

Laupäeval, 21. aprillil tähistab Riigikogu oma 99. sünnipäeva lahtiste uste päevaga. Päev algab riigikogu esimehe Eiki
Nestori tervitusega ja lossi rõdult kõlava kontserdiga. Toompea lossis toimuvad ekskursioonid, fraktsioonides saab kohtuda saadikutega ja infotunnis esitada küsimusi valitsuse liikmetele. Kohvikus arutlevad riigikogu liikmed 100aastase Eesti tuleviku üle. Kultuuripärandi aastal viivad huvilisi ajas tagasi Eesti Vabaõhumuuseumi töötoad. Eesti meremuuseum ja Lennusadam jutustavad lugu “100 aastat kiilu all”. Eesti ajaloo­muuseumi “Laste Vabariigis” saab koos sõpradega üles ehitada oma unistuste riiki ja vaadata Eesti multifilmi­klassikat. Mälumängus “Eesti Vabariik 100” osalevad koolide ja riigikogu võistkonnad. Sel päeval pääseb ka Pika Hermanni torni. Päeva lõpetab TÜ Viljandi kultuuriakadeemia pärimusmuusikute kontsert. Kõik sündmused on tasuta ja kõik huvilised on oodatud riigikokku kella 11–16ni. Kohtumiseni Toompeal!
Marie Kukk
Riigikogu kantselei

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411