Teisipäev, aprill 17, 2018
 

Ootamatu äike lõhkus seadmeid

Kärolyn Kivistik | Hiiu Leht
Äike lõi sisse elektriliinidesse, kahjustas mitme hoone, näiteks Kärdla kohtumaja elektrivõrku ning käivitas ühes eramus ka suitsuandurid. Hiiumaa päästetalituse juhi Hannes Aasma sõnul ruttasid päästjad appi, kuid õnneks põlengut ei järgnenud.
Teise pikselöögi järel tabas ebameeldiv üllatus veel paljusid Kärdla elanikke – äike lõhkus nende ruuterid. Näiteks jäi internetiühenduseta Kärdla perearstikeskus.
Kärdla Telia esinduses oli juba hommikul vahetult peale avamist järjekord välis­ukseni. Kevadist äikest ei osanud ilmselt oodata ka võrgu­ettevõte, sest järjekorras ootajate sõnul oli esindusel pakkuda vaid kaheksa ruuterit, millest jagus umbes veerandile järjekorras ootajale. Rohkem ruutereid peaks Kärdla Telia esindusse saabuma täna keskpäevaks.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411