Teisipäev, aprill 3, 2018
 

Omastehooldajate “presidendi vastuvõtt”

erakogu
66 Hiiumaa omastehooldajate kogemusrühma eestvedamisel toimus
22. veebruaril Kärdlas Nuutri tänava sauna­majas omastehooldajate “presidendi vastuvõtt”.
Eesmärgiks tunnustada omastehooldajate väärilist panust juubilari, Eesti riigi hea käekäigu nimel.
Kui “presidendipaar” kohale jõudis, olid külalised neid juba ootamas. Kõik, kes tahtsid tulla, tulid. Kaminas põles tuli, oli mõnus ja hubane ja ootusärevus kasvas iga tulijaga. Punast vaipa küll polnud ja “presidendipaar” seisis punasel lambanahal. Kui “proua presidendi” kõne kuulatud, laulis imeliselt hümni Karmen Telvik. Külla olid tulnud MTÜ Eesti Omaste­hooldus juhatuse liikmed, kelle nimel tervitas meid värsiridadega Ivar Paimre. Kogu rühma nimel tervitas juhatust ja kõiki omastehooldajaid samuti värsiridadega Hiiumaa rühma juht Raili Mägi. Loeti ette tervitustelegrammid Hiiumaa valla sotsiaalosakonna ja Hiiumaa sotsiaalkeskuse juhataja Riho Rahuoja poolt. Ministreid oli palju: abivalmiduse minister, sõbralikkuse minister, hoolivuse minister jne. Kätlemist ei toimunud, selle asemel kallistasime, naeratasime, vaatasime silma ja soovisime üksteisele kõike head, Eesti vabariigile palju õnne ja kõlistasime pokaale. See kõik tuli südamest ja sel hetkel oli kõikide silmis suur rõõm.
Presidendipaar andis rühma­juhile üle pühenduse ja kohalolijate autogrammidega Mihkel Raua raamatu “Eestlase käsiraamat – 100 asja, mida õige eestlane teeb” ning kinnitas rinda imelise liblika koos heade soovidega.
Seda südamlikku koosolemist jääb meenutama kadakane teenetemedal OH 2018. Aitäh kõikidele abikäe ulatajatele!

Raili Mägi
Hiiumaa omastehooldajate kogemusrühma juht

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411