Reede, aprill 27, 2018
 

Linna aastapäeva kabematš

erakogu
Tänavu 1. mail möödub 80 aastat Kärdlale linnaõiguste omistamisest. Mitmete muude sündmuste kõrval on seda päeva viimastel aastatel tähistatud ka Ida-Kärdla ja Lääne-Kärdla vahelise matšiga kabes kümnel laual.
2004. aastal alguse saanud võistlus möödus esialgu Ida-Kärdla juhtimisel skooriga 3:0 ja 4:1. Viigini 4:4 jõuti 2011. aastal, sealt edasi on võistlus kulgenud vahelduva eduga ning möödunudaastane võit viis läänepoolse võistkonna ette 8:6.
Kõikidel matšidel on oma linnaosa eest kabetanud lisaks allakirjutanule veel Ants Talumaa ja Raivo Rist. Üle kümne osalemis­korra on kirja saanud Kaljo Pihlamets, Tiit Harjak, Sulev Priit ja Lembit Luuk.
Tänavune, arvult 15. matš algab Kärdla kultuuri­keskuse keldrisaalis 1. mail kell 10. Mõlemad kaptenid loodavad kümneliikmelise võistkonna kokku saada ja seega vastastele tõsist konkurentsi pakkuda. Igaüks mängib kaks partiid ja soovi korral jõuab ka linnajooksu starti või pealtvaatajaks.

ARVO RIST

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411