Reede, aprill 20, 2018
 

Laulukarusellile!

Margarita Korol
Hiiumaa laste lauluvõistlusel oli laval kokku üheteistkümne muusika­õpetaja 48 noort lauljat, kellest neli esinevad ETV saates “Laulukarussell”. 5–7aastaste vanuse­rühmast valis žürii saatesse Karl Johannes Kikase, keda juhendab Heli Lindmäe; 8–10aastastest Hildegard Martini ja 11–13aastastest Elisabet Kallase, mõlema juhendajaks Külli Kreegi.
14–19aastaste vanuserühma võitjaks kuulutas žürii laulja Karmen Telviku, kelle laulmisõpetaja on Raili Kaibald.
Lisaks jagati hulk eripreemiaid. 5–7aastastest pälvis Alma Vohu eripreemia hoogsa esituse eest, Helga Kaibald preemia mõjuva lavalise oleku eest, Keitlin Oolmets artistliku esituse eest ja Joonas Morgan Rokk publiku tähelepanu hoidja eripreemia. 8–10aastastest sai Anni Hiiemets süvenenud esituse eripreemia ja Arabella
Mürk murdelise laulu eripreemia. 11–13aastastest pälvis Anete Liit küpse esituse eripreemia ja Meribel Piil musikaalse esituse eripreemia. 14–19aastaste lauljate seas märgiti Emili Kuuse esitust artistliku esituse eripreemiaga.
Konkursi noorimad lauljad, kolmeaastase Annabritt
Kaugesalu tõi konkursile esinema juhendaja Heli Lindmäe ja neljaaastase Greteliis Kuivoneni juhendaja Rita Lepland.
Hiiu valla vaba aja ja kultuuri­keskuse töötaja Ille Savioja märkis põnevat kokku­sattumust, et esitusele tuli suur hulk unelaule, igaüks ise autorilt. Kui kontserdi esimeses pooles, kus laulsid väiksemad lapsed, oli Kärdla kultuuri­keskuse saal täis ja kuulajaid sadakond, siis peale­lõunal oli publikut natuke vähem. “Suuremad lapsed laulsid väga hästi, nagu päris kontserdil,” tunnustas Savioja.
Lauljaid hindas žürii koosseisus Kelli Uustani, Ott Indermitte ja Kaie Tanner, kes andsid noori lauljaid juhendanud õpetajatele ka tagasisidet.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411