Reede, aprill 13, 2018
 

Lasteaialapsed täitsid kultuurikeskuse lauluga

Kärolyn Kivistik | Hiiu Leht
Kolmapäeval oli Kärdla kultuurikeskus puupüsti rahvast täis – toimus Kärdla lasteaialaste laulupäev. Kontserti alustas lasteaia koor koguni 62 lauljaga ja seejärel oli kord 24 solisti käes. Meeleolukate vahe­paladega astusid üles Mari ja Kusti ehk kasvatajad Evelin Suuster ja Diana Männamaa. Kes laval üksi esineda ei julgenud, neid Mari ja Kusti julgustasid ning hoidsid vajadusel käestki.
Tublimad solistid pääsesid laupäeval Kärdla kultuurikeskuses toimuvale Hiiumaa laste lauluvõistlusele Laulu­karussell, millel seekord osaleb 60 väikest lauljat. Esindatud on peaaegu kõik saare lasteaiad ja koolid, lisaks Kärdla muusika­kool ja Käina huvi­hariduskeskus. Kontsert algab 14. aprillil kell 12, esimeses osas astuvad üles 2–4, 5–7 ja 8–10aastased lapsed. Peale kokkuvõtete tegemist läheb laulujärg 11–13 ja 14–19aastaste kätte. Lauljaid hindab žürii koosseisus Kelli Uustani, Ott Indermitte ja Kaie Tanner.
Konkursi tulemusel selguvad noored lauljad, kes esindavad Hiiumaad ETV saates “Laulukarussell”.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411